Heb jij veel afbeeldingen verzameld waar je blij van wordt maar weet jij niet hoe je deze kan vertalen naar je eigen interieur…

Wil jij een thuis wat geheel afgestemd is op je persoonlijke levensstijl en de mogelijkheden van je huis…

Wil jij jezelf horen zeggen; “dit had ik zelf niet kunnen bedenken” 😉 …

Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Laat je ontzorgen en leg het creatieve proces bij TYPISCHROOS neer.

Elke interieuradviseur heeft zijn/haar eigen manier van werken. Ik neem je even mee in mijn ontwerpproces. Zo kan jij een beter beeld vormen.

Interieurconcept – ontvang de handvatten om van je huis je thuis te creëren

Fase 1 – Kosteloos kennismaken – 1ste afspraak

Om samen een fijn ontwerpproces in te gaan vind ik het belangrijk dat wij (ja, daar komt dé cliché) de klik hebben met elkaar. Ik wil me comfortabel voelen om mijn werk voor je te kunnen doen en ik wil dat jij je zo comfortabel voelt zodat je alle wensen vrijuit kunt vertellen. Dit is de enige manier om een thuis voor je te gaan ontwerpen.

We gaan een koffietje drinken of we ontmoeten elkaar online. Ik hoor graag meer over jouw project, aansluitend hierop vertel ik over mijn werkwijze en hoe ik je hierbij kan helpen.

Na deze kennismaking heb ik voldoende informatie om je een offerte aan te kunnen bieden.

Investering kennismaken – 1 uur – gesprek € 00,00  (Exclusief reistijd en kilometervergoeding € 0,59 per km vanaf Hengelo OV)

Fase 2 – Inventarisatiegesprek / programma van wensen– 2de afspraak

Nu gaat het ontwerpproces echt van start. Jij hebt ondertussen alle afbeeldingen, waar je blij van wordt voor mij verzameld. Ik ga je “interviewen” en hoor al je wensen en verwachtingen. Mijn “voelsprieten” staan op scherp, ik lees tussen de regels door en hoor zo of de uitgesproken wens ook wel echt hetgeen is wat je wilt voelen in je thuis. Producten die behouden blijven worden gemeten en daar waar nodig wordt de ruimte gemeten. Hopelijk is er een plattegrond beschikbaar zodat wij nog vlotter kunnen werken. Met deze input duik ik het creatieve proces in.

Fase 3 – Het ontwerp – in een notendopje

Allereerst wordt je stijl bepaald. Dit wordt vertaald op het visualisatiebord. Hierop zie je in één oogopslag de beoogde sfeer. Op het totaalplan worden de adviezen inzichtelijk.

Wat mag je ontvangen als jouw ontwerp wordt opgeleverd?

Een kleurplan met kleurenkaart en kleurnummers voor verf voor muren, kozijnen, plafond etc.

Een behang / muurbekleding advies

Een voorstel voor raamdecoratie.

Een meubelplan (plan met opstelling van de meubelen; zowel oude meubelen of nieuwe meubelen)

Een lichtplan (plan met juiste plaatsing verlichtingspunten in de ruimte + advies soort lamp)

Dit wordt gevisualiseerd op een digitale en geprinte visual:

Visualisatiebord

2D Plattegrond. Top aanzicht in schetsvorm

3D Zijaanzicht schetsen. Aangevuld met afbeeldingen en tekst

Fase 4 – de presentatie van het ontwerp – 3de afspraak

Persoonlijke oplevering. Presentatie en toelichting van het ontwerp. Gelegenheid tot stellen van vragen. Eventuele laatste input zal worden verwerkt in het ontwerp.

Het ontwerp ontvang je op A1 formaat en digitaal zodat je het altijd bij je hebt.

Je hebt nu een duidelijk plan, dus geen keuzestress, geen twijfel, geen miskopen, tijd over en alleen maar genieten om met je nieuwe interieur bezig te gaan. Nu nemen de uitvoerende partijen het stokje over. Je bent altijd vrij om je eigen keuzes te maken.

Ik verheug mij nu al op onze kennismaking! Let’s contact…

Niet geheel onbelangrijk; er is een bewuste keuze gemaakt om geen producten te verkopen. Hierdoor kan ik onafhankelijk werken. Dit geeft de vrijheid om alleen producten te adviseren welke bij jouw wensen aansluiten. Het vraagt wat meer tijd, maar het ontwerp sluit dan ook voor 100% aan bij jouw persoonlijke levensstijl. Dit zal de kwaliteit van mijn werken voor je beïnvloeden. 

Geef mij carte blanche dan kan jij de komende jaren écht gaan genieten in je thuis.

Een product vergelijken is goed te doen. Online zie je heel snel voor welke prijs het wordt aangeboden. Een creatief proces werkt anders. Iedereen werkt vanuit zijn eigen kwaliteiten met een nader eindresultaat. Als jij na het lezen van mijn informatie een warm gevoel krijgt, dan is dat doorslaggevend.

Een creatief proces vraag om aandacht en tijd. Het woord zegt het al, het is een proces. Dit bestaat uit verschillende fases. Door deze allemaal met de volle aandacht te benaderen, vormt zich het perfecte totaalplaatje. Het één ontstaat namelijk door het ander. Even voor je beeldvorming; een ruimte/functie vraagt bij benadering opgeteld om volle dag. Dit is inclusief de voorbereiding en de presentatietijd.

TYPISCHROOS hanteert een uurtarief van € 75,- Dit is inclusief “heel veel aandacht” en 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,59 p/km vanaf Hengelo OV

Wat mij betreft plannen we onze afspraken in het weekend. Wel zo makkelijk, toch?!