Interieurontwerper @TYPISCHROOS

Het is dus belangrijk dat jouw perfecte thuis een persoonlijke vertaling is van jou… Wat heb jij nodig?

Welke indeling heb jij nodig zodat jij het huis optimaal kan gebruiken?

Wat zijn de mogelijkheden in het huis?

Welke oplossingen zijn er als we niet alles direct voorhanden is zodat het voor jou het perfecte thuis is.

Ga jij goed op een licht en helder huis of juist intiem en dynamisch?

Ben jij een introvert persoon en ben je gesteld op je privacy of voel je prima bij als men je ziet?

Ben jij pragmatisch en vind je onderhoud technisch belangrijker?
In welke sfeer kan jij goed gedijen en welke kleuren en materialen sluiten daarbij aan?

Kijk je veel of af en toe of helemaal geen tv? Of lees je liever een boek?

Wat vind jij belangrijk in huis?

Verlang je naar een rustig plekje waar jij je kan terugtrekken?

Welke activiteiten spelen zich af in welke ruimte? Dus welke functies heb jij nodig?

Dit alles en meer ga ik voor jou onderzoeken. Door te luisteren naar jouw verhaal en behoeften, kan ik maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en dagelijkse routines.

Omdat ik een bewuste keuze heb gemaakt om geen producten te gaan verkopen, kan ik me volledig op jou richten en niet wat ik aan je wil verkopen. Dit beperkt mij dan ook niet in de keuze van de inspiratieproducten die ik voor jou ga selecteren. En daarbij kan ik hierdoor vlotter jouw totaalplan presenteren. Maar, dat betekent ook dat ik niet alle in en outs van alle producten in elke productgroep in kwaliteit en mogelijkheden kan kennen. Dit volwaardige advies kan de verkopende partij jou natuurlijk wel geven. Indien gewenst schakel je mij opnieuw in om hierbij aanwezig te zijn, zodat het ontwerp wordt bewaakt.

Door te luisteren naar jouw verhaal en behoeften, kan ik maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en dagelijkse routines.

Kortom, het interieuradvies van TYPISCHROOS is gericht op het creëren van een op maat gemaakte en harmonieuze leefomgeving.

TYPISCH INSPIRATIESESSIE

Stap 1: Doelstellingen bepalen – Wat heb jij nodig? Wat zijn je verwachtingen?

  • Kleurenschema’s kiezen?
  • Lichtzones afstemmen op indelingen en functie?
  • Ruimte-indeling verbeteren?

Stap 2: Verzamel foto’s, tijdschriften, moodboards, Pinterest-borden en andere visuele inspiratiebronnen. Met een plattegrond kunnen we nog efficiënter werken

Stap 3: Brainstormsessie op locatie 

€350,00 Tarief op basis van 1 dagdeel. Dit is inclusief 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,59 p/km vanaf Hengelo OV.

TYPISCH FASE 1 – DE CREATIEVE FASE

Inventarisatiegesprek

Ik hoor graag je wensen en verwachtingen. Jij hebt afbeeldingen verzameld waar je blij van wordt. Er is een plattegrond beschikbaar.

Met deze input duik ik het creatieve ontwerpproces in

Presentatie ontwerp middels visuals

Live brainstormsessie waarbij alle aspecten van het ontwerp tegen het licht worden gehouden. Hierbij maken we gebruik van de volgende middelen;

* Visualisatiebord

* Indelingsplannen, 2D topaanzicht visualisatie 

* Lichtzones afgestemd op de nieuwe indeling

* Optimale akoestiek, met aandacht voor spraak privacy, galm, spraakverstaanbaarheid, en overdracht op grotere afstand

* Kleur en materiaal inspiratie. Je ontvangt verf, textiel en materiaalstalen afgestemd op het beoogde ontwerp

* Inspiratieproducten qua model, maatvoering en kleur afgestemd op de nieuwe indeling. De verkopende partijen kunnen je hier volwaardig advies over geven

€ 1400,00 Tarief op basis van een gemiddelde keuken, eethoek en living. Dit is inclusief 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,59 p/km vanaf Hengelo OV.

TYPISCH FASE 2 – DE UITVOERENDE FASE

In FASE 2 wordt tijd van 1 dagdeel gereserveerd voor overleg met gespecialiseerde uitvoerders, zoals keukenspecialisten, speciaalzaken verf, behang, vloer, raambekleding, meubelen en interieurbouwers. Dit kan zeer waardevol zijn om ervoor te zorgen dat het ontwerp succesvol wordt gerealiseerd. Hierbij worden technische details besproken zoals maatvoering, materiaalkeuzes en installatie-eisen.

* Keukenontwerp en maatwerk: Als onderdeel van het uitgebreide advies kan TYPISCHROOS, samen met de specialist gedetailleerde plannen opstellen voor een (maatwerk)keuken. 

* Interieurinrichting en -afwerking: TYPISCHROOS kan samenwerken met interieurbouwers om de maatwerkmeubels te finetunen en te laten fabriceren zodat die aansluiten bij het ontwerpconcept

€ 350,00 Dit is inclusief 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,59 p/km vanaf Hengelo OV.

Ik wil de volle aandacht aan jouw project geven en maak hiervoor graag alle tijd. Op deze wijze ontvang jij een goed doordacht interieurplan. Na de realisatie hiervan kan jij de komende jaren volop gaan genieten van een fijn thuis, welke volledig in balans is en de rust en ruimte geeft waarnaar je verlangt. Om dit te kunnen realiseren wordt een uurtarief gehanteerd van €80,- Dit is inclusief 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,59 p/km vanaf Hengelo OV. Er wordt altijd een aanbetaling van 50% gehanteerd.

Is het voor jou lastig om op een doordeweekse dag af te spreken? Wat mij betreft plannen we onze afspraken in het weekend. Wel zo makkelijk, toch?!