Oooh waarom lukt het mij maar niet om die fijne sfeer in huis te creëren!!

Mag ik je zeggen wat ik denk? “stick to the plan” En daar bedoel ik mee, ontdek je eigen pure stijl. Wat past bij jou, wat weerspiegelt jou persoonlijkheid, waar voel jij je goed bij. Er is zoveel om onderzoek naar te doen. Pas als jij dit duidelijk voor ogen hebt kan je van je huis je thuis creëren. En een tip, kijk niet naar anderen maar voel door wat jij mooi vind en echt wilt. En in die showroom leven, daar ga jij je niet prettig voelen.

Als je dit éénmaal duidelijk hebt kan je starten met een persoonlijk visualisatieboard. Op dit visualisatieboard zie je in 1 oogopslag wat je stijl is en met welke sfeer je aan het werk kan.

Het levert je zoveel op als je een duidelijk plan hebt. Maar… stick to the plan. Als je dat doet voorkom je miskopen en dat geeft alleen al rust.

Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Ja, ik wil heel graag de handvatten