Zo mooi om de reacties te lezen. Stuk voor stuk mooie ervaringen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TYPISCHROOS
Average rating:  
 12 reviews
 by Fam. Kok

Roos kijkt, luistert en observeert goed en op basis van gevoel en haar creatieve geest komt ze met een gedegen en goed doordacht plan. Een plan wat goed aansloot bij ons als gezin.
Roos kreeg bij ons de 'vrije hand' om helemaal 'los' te gaan en wist bij ons de juiste snaar te raken voor ons interieur.
Haar plannen voor onze woonkamer waren uniek en verrassend voor ons!

 by BenL
Absolute aanrader voor professioneel interieuradvies!

BenL Hengelo

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Absolute aanrader voor professioneel interieuradvies!

Roos heeft het afgelopen jaar een plan geschreven voor ons te verbouwen huis in Hengelo. Na een open en constructieve sessie waarin onze wensen zijn besproken, is Roos aan de slag gegaan. Niet lang daarna zijn we verrast met een compleet ontwerp en stijl die aansluit bij onze wensen. Het resultaat is erg mooi geworden en we zijn dan ook zeer tevreden over de wijze waarop Roos ons heeft geholpen en van advies heeft voorzien. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij toekomstige projecten!

 by Ragonda en Marc

Na een aantal jaren schuiven en proberen kwamen we er niet meer uit en hebben Roos gevraagd met ons mee te kijken.
Roos kan heel erg goed tussen de regels doorlezen wat de behoeftes zijn en vertaald deze in een plan.
Wij zijn ontzettend blij met het plan wat Roos voor ons gemaakt heeft.
Dus kom je er zelf niet meer uit, bel dan met Roos voor een fijne, vlotte samenwerking en een prachtig plan!
Wij bevelen Roos bij iedereen van harte aan.

 by Mannon & Walter Pijnappel Bentelo
Interieuradvies

Wij bouwen ons droomhuis in het buitengebied. Omdat we het samenstellen van het interieur en de opstelling van de keuken best een uitdaging vonden hebben we Roos ingeschakeld om ons hierbij te helpen. Zij heeft goed gekeken naar onze leefstijl en woonwensen. Na een aantal gesprekjes en bezoekjes van Roos op de bouw heeft ze een prachtig advies uitgebracht. Ze heeft hierbij rekening gehouden met de groene, landelijke omgeving waar ons huis middenin staat. Dit alles heeft ze vervolgens omgezet in een warm interieur waarin strak modern wordt gecombineerd met Scandinavisch industrieel. Precies zoals wij het voor ogen hadden. Zeer tevreden!

 by Dennis Meijer
Interieuradvies

Omdat we gaan verhuizen en daar ons interieur in één keer goed willen doen hebben we Roos voor de tweede keer ingeschakeld om met ons mee te denken. De eerste keer was voor ons al een fijne samenwerking, maar deze tweede keer heeft Roos onze verwachtingen echt weten te overtreffen. Het plaatsen van de keuken in de huidige woonkamer, waardoor het huis, voor ons, beter tot zijn recht komt, is een idee die wij anders zelf nooit hadden bedacht. Roos heel erg bedankt voor je enthousiasme, praktische ideeën en bovenal het luisteren naar onze wensen en ideeën.

 by Jeannet en Peter - Nijverdal 12 januari 2018
Interieuradvies

We zijn nog steeds heel blij met de adviezen van je. De moodboards staan prominent in de kamer en die zien we elke dag. We krijgen er ook veel vragen over en vertellen er graag over. We kijken er enorm naar uit dat de verbouwing achter de rug is en we de adviezen kunnen uitvoeren. Als het klaar is ben je uiteraard van harte welkom het eindresultaat te komen bekijken.

 by Brigitte en Berry - Hellendoorn 15 februari 2018
Interieuradvies

Omdat wij een nieuwe woning bouwen, zochten wij iemand die ons kon helpen met het interieur. En zo kwamen wij bij Roos terecht.
“Roos ademt gewoon interieur”!  Is enorm gedreven, vol ideeën, en zeer betrokken. Hierdoor word je zelf ook enthousiast.
Aan de hand van een prachtig moodboard die ze voor ons heeft gemaakt, wordt het voor ons makkelijker om bepaalde keuzes te maken in het gehele project!
Dus Roos; Dank je wel

 by Erik & Marjon - Lonneker 11 september 2017
Interieuradvies

Roos heeft ons een verfrissende kijk gegeven op de inrichting en kleurgebruik van ons nieuwe huis.
Daarbij heeft ze heel goed rekening gehouden met wie wij zijn en onze wensen. We vonden het fijn om met haar samen te werken en we hebben zin om alle mooie ideeën te gaan toepassen!
Hartelijke groet, Erik & Marjon

 by Jan Sterk - hengelo
Interieuradvies

Interieurstylist met passie, praktische tips, sfeervolle producten het juiste advies om van jouw huis een thuis te maken dat is @TypischRoos

 by Özlem Kilicarslan - Lelystad
Interieuradvies

Een aanrader!
Wij hebben een heel fijn gesprek gehad met Roos in onze nieuwe woning. Zij heeft heel goed geluisterd en met ons meegedacht. Super leuke en praktische ideeën wat helemaal past binnen onze wensen en stijl, waar wij meteen mee aan de slag kunnen. Bedankt!

 by Katinka Oude Breuil - Oldenzaal
Interieuradvies

Enthousiast, betrokken, prettige persoonlijkheid, prachtige accessoires!! Vol lof !!!! Zeer zeker een aanrader !

 by Annerieke Berg-de Boer - Zeewolde
Interieuradvies

Roos kijkt met een frisse en professionele blik door je huis en interieur en weet met hele praktische en uitvoerbare tips het huis meer ruimtelijkheid en frisheid te geven. Ze ziet dingen die je zelf niet ziet en gaf ons regelmatig het ‘aha!’ gevoel. Ons huis staat nu te koop, en we hebben al heel veel positieve reacties gekregen! Daarnaast heeft Roos ook gewoon een hele prettige persoonlijkheid die enthousiasmeert en stimuleert! We kunnen Roos van harte aanbevelen.