Begin het jaar 2017 werd TYPISCHROOS benaderd door de opdrachtgevers. Ze hadden een oude boerderij op het oog om te gaan kopen. De 1ste bezichtiging was al geweest. Doordat de boerderij zo gedateerd was, zagen ze niet alle mogelijkheden. Hiervoor hebben ze TYPISCHROOS ingeschakeld. Gewapend met een 2-tal moodboards vol ideeën om het visueel te maken, hebben we de 2de bezichtiging gezamenlijk gedaan. Dit heeft ze ertoe geleid dat ze tot de koop zijn overgegaan.
Nadat alles met de aankoop van de woning was geregeld, hebben ze weer contact opgenomen om de plannen uit te gaan werken. Er is een visualisatiebord opgezet en de 1ste ontwerpen zijn op 2D en 3D uitgewerkt. De keuken was wegdrukt in een klein hoekje. Deze is verlengd door het keukenblad om de hoek van de living door te laten lopen. Het mooie hiervan is dan ook dat de keuken meer als meubelstuk wordt gezien.

 

Een 2de optie was om de keuken in zijn geheel te verplaatsen naar de dragende muur welke de living opdeelt. Hiermee moesten wel alle leidingen omgelegd worden. Doordat ze hierover zo enthousiast waren is dit plan verder uitgewerkt. Hierdoor worden alle ruimtes met elkaar verbonden en gebruik je het gehele woonoppervlakte optimaal.

Dit plan is uitgewerkt. TYPISCHROOS heeft de opdrachtgevers in contact gebracht met de interieurbouwer. Deze heeft vervolgens de uitvoering van het ontwerp op zich genomen. het eindresultaat is echt fantastisch en sluit naadloos aan bij de wensen en de eisen van de nieuwe trotse bewoners.

 

Om een beeld te kunnen vormen voor de restyling…