De ruimtes van deze woning worden niet optimaal benut. De keuken, welke in verhouding de kleinste ruimte bied wordt veelvuldig gebruikt, gewoon weg omdat de andere ruimtes niet comfortabel aanvoelen.

Door de eethoek te gaan centreren wordt deze al uitnodigende om te gaan gebruiken. Aan één kant moeten we een flinke loopruimte houden, maar de kant van de wand biedt een goede mogelijkheid om opbergruimte te gaan creëren. Doordat het een zwevend dressoir wordt houd je de ruimte optisch groot en met een lang dressoir verleng deze ook nog eens.

De wens was al jaren een mooie doorkijkhaard. Deze kan perfect tussen de eethoek en de leescorner worden geplaatst. Met een doorkijkhaar houd je de ruimte relatief open waardoor deze niet te klein gaat aanvoelen.

De living is vergroot door alleen maar even een wandje door te trekken. Hiermee trek je alles uit de hoek en wordt dit deel ook optimaal gebruikt.

De vloer en de keuken blijven behouden en worden meegenomen in het ontwerp. 

Binnenkort kan je hier het eindresultaat bekijken.