Ooooh wat is dit een mooi project. Ik mocht samen met andere partijen een voorstel doen om de volledige begane vloer te restylen. Omdat ze bij mij het beste gevoel hadden kreeg ik de eer om het ontwerp te maken.

Het leuke hiervan is dat ik ze volledige uit de comfort zone kon halen. De volledige indeling is omgegooid. De keuken wordt letterlijke het centrale punt. Hier gebeurd het allemaal, dus mag het de volle aandacht hebben. Er zijn enkele items welke meegaan naar het nieuw interieur. Dit zijn onder andere de banken. Hier wordt dus ook rekening mee gehouden in het ontwerp.

Uiteraard bepaald de ligging tevens de keuze van het materiaal en de kleur. De wens was ook een praktische keuze waarvan ze nog jaren lang kunnen genieten. Hierin zijn alle aspecten voorbij gekomen en visueel gemaakt met 3D schetsen zodat uiteindelijk de beste keuze gemaakt kan worden.

Maar dit in combinatie met een out of the box ontwerp was wel een kleine uitdaging te noemen. Maar het ontwerp is naar volle tevredenheid ontvangen en zijn ze “as we speak” de juiste partijen aan het verzamelen waar ze zelf een goed gevoel bij hebben om deze cruciale verandering aan te pakken.

Tussendoor wordt ik constant op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s. Dit is zo ontzettend leuk om te zien. Binnenkort is het eindresultaat hier ook te zien.

 

 

En dan komt het moment dat ik het eindresultaat mag bekijken. De opdrachtgevers geven aan dat ze heel blij zijn geweest met het totaal ontwerp. Op deze manier konden ze constant terugvallen op een plan.