Deze opdrachtgevers in Gouda hadden mij gevonden via Roos van het tv programma Kopen zonder kijken. Omdat ze op haar hadden gegoogeld, kwamen ze op de site van TYPISCHROOS. Hier bleven ze hangen omdat de site ze aansprak en een goed gevoel gaf. Voor mij een mooi compliment.

Na een mooie persoonlijke kennismaking mocht ik voor ze aan het werk.

We hebben op de begane vloer 3 ruimtes, met on suite deuren. De keuken blijft zoals deze 10 jaar geleden is uitgekozen. Aansluitend op de materialen en kleuren uit de keuken en een foto uit Afrika, waar ze mooie herinneringen aan hebben werd de basis gelegd voor de stijl en sfeer.

Omdat ze erg gecharmeerd zijn van de organische vormen, hebben we deze laten terugkomen in de banken. De karakteristieke details sluiten naadloos aan bij de moderne nieuwe stijl.

Het belangrijkste was om de prijs kwaliteit verhouding. Ze gaan voor duurzame kwalitatief mooie producten. Het nieuwe sfeertje werd doorgevoerd naar de hal/entree/trap en de overloop. De deuren boven krijgen dezelfde kleur als de deuren op de begane vloer. Van de twee on-suite deuren hebben we ervoor gekozen om één in de zwarte kleur te verven welke ook in de nieuwe aan te leggen tuin terugkomt.

Op deze manier is het interieur in balans. Door de herhaling van de kleuren en producten creëer je rust maar tevens ook de levendigheid.