Deze opdrachtgevers, met zelf een goed gevoel voor stijl gaan voor een nieuwbouw project in Hengelo in de wijk Veldwijk. Het proces liep al enige tijd. Maar des te meer keuzes er gemaakt moesten worden, hoe meer men het overzicht niet meer had. De vraag was “Ik heb het nodige verzameld op oa Pinterest, we weten wat we mooi vinden maar hoe pas ik het toe in mijn eigen huis?” Los van hun eigen wensen zijn voor hun al de nodige keuzes welke zijn opgenomen in het bestek. Daar kan je vaak nog een beetje aan tornen maar tegen meerprijzen.

De wens is een sfeervol, behaaglijk en gezellig thuis in een rijkelijke hotel chique sfeer. De levensstijl bepaalde dat de ruimtes opgedeeld moeten worden zodat alle gezinsleden zich er op hun gemak gaan voelen. Dat betekende onder ander dat de grote ruimte opgedeeld moesten worden. De ruimtes worden met glazen deuren van elkaar gescheiden. Zo houdt je het wel licht en voelt het nog steeds groter dan wanneer je een gebruik maakt van dichte materialen.

Het allerleukste vond ik dat ze graag iets anders wilden dan waar iedereen deze dagen voor kiest. Lees; diep bruine keuken ipv zwart
Stalen deuren in messing ipv zwart en een Hongaarse punt ipv visgraat. Love it…. love it…. love it ????