Verbouwing Albergen

TYPISCHROOS werd door deze opdrachtgevers benaderd omdat ze veel posts op Facebook hadden gezien waar ze blij van werden. Ze wilden de bestaande woning verbouwen en restylen zodat deze aansluit bij de huidige levenswijze en stijl. Ze hadden best wel goed voor ogen hoe het kon worden. Maar de uitdaging was te groot om dit allemaal samen te voegen in een doordacht plan. Hiervoor mocht ik mee gaan denken. Dit is tevens mijn kracht.

De keuken hadden ze al zelf uitgekozen in de opstelling, de kleuren en het materiaal. Vanuit deze basis ben ik, de uitgesproken wensen gaan doorvoeren in een mooi passend ontwerp. Allereerst wilden ze een grote eettafel. De stoelen moesten comfortabel zijn. De bank was zo ongeveer het enige wat mee zou gaan naar het nieuwe thuis.

Eén van de wensen was veel opbergruimte. Dit is ontstaan in de zwarte metalen kasten maar voor nog meer opbergruimte heb ik een uitgebouwde vensterbank ontworpen. Deze is multifunctioneel. Buiten de extra opbergruimte is er ook een mogelijkheid om het tv equipment mooi weg te werken. De tv aan deze kant van de ruimte was sowieso een vette GO. Wat fijn dat er zoveel mogelijkheden waren.

Nadat het ontwerp was gepresenteerd zijn ze zelf aan de slag gegaan om de materialen en producten in te kopen. Ze stuurde mij de foto’s van het eindresultaat. Ik mag wel zeggen dat ze erg enthousiast waren over het eindresultaat. Daarbij werd deze ook door hun omgeving super enthousiast ontvangen.

De situatie voordat TYPISCHROOS werd ingeschakeld