Wat een pareltje!

Vanaf het begin betrokken zijn bij de bouw van een huis heeft nogal wat voordelen. Onder ander dat alle mogelijkheden nog kunnen worden besproken. De meetings met grove schetsen maakte dat de keuzes die uiteindelijk worden gemaakt, goed doordacht zijn.  Als je zo’n groot project ingaat moet je het jezelf echt gunnen om een plan te hebben. Wat moet je anders kiezen als je niks voor ogen hebt.

Voor het exterieur zijn goede keuzes gemaakt betreffende de materialen. Dit wil je binnen ook doorvoeren. Het keukenblok heeft een geweldig groen kwartsieten keukenblad. In het behang op de vide wordt het kleurenpalet van het kwartsieten blad doorgetrokken. De Krogos tegels brengen een variaties in kleuren. Deze kleuren passen zich als het ware aan bij de elementen wat erop staan.

Er waren diverse ruimtes op meerdere woonlagen die de aandacht mochten krijgen.

Als de familie thuiskomt dan kunnen ze alles van zich afschudden en opbergen in een grote garderobewand. Omdat alles achter een deur wordt opborgen blijft het altijd netjes. Het bankje werkt perfect om te gaan zitten als je de schoenen aan wilt doen. TYPISCHROOS heeft een grove schets opgezet, deze is ten uitvoering gebracht door Harmeling Interieurs

De verdiepingen zijn bereikbaar met enkele treden trappen. Dit geeft een enorm speels gevoel aan de woning. De vrouw des huizes vertelde ook dat de nieuwelingen geregeld de weg kwijt zijn 🤭

Op de 1ste verdiepingslaag bevind de slaapkamer van de ouders. Alvorens je deze inloopt kom je langs de ouders slaapkamer. Wat een fijne ZEN sfeer en tevens super praktisch met het bakje en de grote maatwerkkast.

Een verdiepingslaag hoger kom je bij de slaapkamers van de kinderen. Hier is ook een badkamer en een vrijstaand toilet gecreëerd. Het sfeertje in deze natte ruimtes is gebaseerd op Malibu Beach.

TYPISCHROOS
Average rating:  
 0 reviews