Het idyllische sfeertje van een Saksische boerderij

Wat een heerlijk sfeertje is gecreëerd in deze Saksische boerderij. In eerste instantie dacht men alleen advies te ontvangen voor de inrichting afgestemd op de opdrachtgevers. Ook omdat het idee was dat er geen andere mogelijkheden zouden zijn. Maar toen het ontwerpproces gaande was ontstond er een compleet nieuwe indeling.

De vorige bewoners hadden middenin de ruimte, tussen 2 draagconstructies in een enorme XXL bank staan. Deze bepaalde alles. Daarbij ontdekte ik tijdens het inventarisatiegsprek dat ze het liefst centraal aan een grote tafel zitten en al helemaal als er bezoek komt. De opdrachtgevers zullen TV hoek alleen zelf gebruiken. Omdat deze dan veel minder oppervlakte nodige heeft, is het niet logisch dat deze wel de grootse ruimte in beslag neemt. Ik heb een klein TV wandje met opbergruimte ontworpen om ze de ruimtes nog meer van elkaar te scheiden en zo heb je de tv niet altijd in het zicht. Het eindresultaat is fantastisch.

#saksischeboerderij #nieuwthuis #materialen #structuren #totaalplan #balans #heteenontstaatdoorhetander #rust #overzicht #keuzes #interieurontwerp #visualisatie #sfeer #eyecatcher #uniek #interieur #interieuradvies #adviesopmaat #interieuradviesbureau #interieurstyling #interiordesigner #interieurstylist #stylingtips #styling #stylist #vormgever #designer #adviesopmaat #alsikkontoveren ontwerp

Situatie voordat TYPISCHROOS werd ingeschakeld

TYPISCHROOS
Average rating:  
 0 reviews