Fantastisch Saksische boerderij

Met jaren ertussen woont deze opdrachtgever weer in zijn ouderlijk huis in Dwingeloo. Het is een fantastisch Saksische boerderij waar al wel wat verbouwingen zijn geweest om de ruimtes af te stemmen op de woonwensen van deze dagen. Maar nu mag de achterkant van de boerderij groots aangepakt worden.

Er komt een verbouwing met een uitbouw. In het 1ste onderzoek gaan we ontdekken hoe breed en diep de verbouwing gaat worden. Verschillende opties worden grof uitgewerkt en besproken. Met deze input gaan we nog meer de diepte in. Er is namelijk bepaald dat de volle breedte gebruikt gaat worden met een diepte van 3 meter uitbouw. Dit brengt weer zo ontzettend veel mogelijkheden. Ook deze worden weer nauwkeurig onderzocht. Nadat we alle aspecten voorbij hebben laten komen, is het definitief ontwerp ontstaan.

Deze opdrachtgever zou achteraf nooit denken “had ik dat maar vooraf geweten” Uit de input van de diverse overleggen, is een ontstaan ontwerp welke geheel aansluit bij de persoonlijke levensstijl, afgestemd op het beoogde budget.

TYPISCHROOS
Average rating:  
 0 reviews