Heerlijk als er super enthousiaste ondernemers op mijn pad komen. Hengelo wordt een geweldige unieke broodjeszaak rijker. Het is geen groot pand, qua vierkante meters maar de creatieve ruimte die TYPISCHROOS kreeg om er een unieke zaak van te maken was zeker groot te noemen. Het aantal vierkante meters zijn ook niet heel belangrijk, het wordt een broodjeszaak om je hapje en drankje op te halen om deze op jouw favoriete plek te kunnen nuttigen.

De naam RØLLESMØLLE

De naam is geïnspireerd op de Zweedse taal. Dit Scandinavische gevoel ga je ook in de zaak ervaren. Het gaat een frisse, heldere, stoere met een beetje retro en huiselijke ruimte worden. Er wordt gewerkt met eerlijk producten welke afkomstig zijn van de plaatselijke ondernemers. Al met al weer eens een keer wat anders. daar werk ik graag aan mee.

Grafisch ontwerp

En… om dan toch in dezelfde sfeer te blijven is TYPISCHROOS gevraagd om haar grafische skills in te zetten voor het logo en een beeldmerk. In de 1ste ontwerpfase is dit het resultaat. Dit gaat nog verder uitgewerkt worden.