Met pensioen en nog 1x het appartement geheel naar eigen wensen inrichten. Wat een mooi project om deelgenoot van te zijn.

Klassiek voorbeeld hoe een ruimte optimaal gebruikt kan worden en dit geheel volgens de verwachtingen.

Bij ons kennismakingsgesprek kwam heel duidelijk naar voren dat er 1 duidelijke wens was. Een fijne centrale plek, met uitzicht naar buiten, dichtbij het koffieapparaat en de mogelijkheid om een laptop goed te kunnengebruiken. Voor mij was het duidelijk dat alles hieromheen moest worden ontworpen. Ze waren zelf al bij een keuken speciaalzaak geweest. Een schets liet zien dat de uitgesproken wens van een keukeneiland werd uitgetekend. Deze heb ik direct uit het ontwerp gehaald omdat de ruimtes en de uitgesproken wensen hier niet bij aan zouden sluiten. Bij het ontwerp staat de eethoek centraal. Zo is er alle ruimte om de tafel. Om de keuken meer een meubelstuk te laten voelen is er van hetzelfde materiaal een TV meubel ontworpen.

Afsluitend is een lichtplan aangeboden. De verlichting in huis is cruciaal. Het kan de sfeer maken of breken. Op de plattegrond worden de lichtpunten op basis van lichtbehoefte en functie weergegeven. Het is van belang dat deze lichtpunten vooraf worden bepaald, zodat deze in het bouwproces kunnen worden meegenomen

Zo leuk hoe de verwachtingen zijn gevangen in dit ontwerp. De reacties waren heerlijk enthousiast, om van te smullen.

De situatie voordat TYPISCHROS werd ingeschakeld