Ben jij ook zo aan een personal interieur shopper toe? 😉

Hoe heerlijk zou het zijn als je geen uren moet besteden aan het scoren van de juiste bank, vloerkleed, stoelen, behang of bijvoorbeeld salontafel. En dan hebben we het nog niet over de miskopen waar teveel geld naartoe gaat wat veel beter geïnvesteerd had kunnen worden….

Ik heb goed nieuws voor je!

Je mag TYPISCHROOS uitnodigen om samen met je te gaan shoppen bij jouw favoriete woonwinkel zodat wij gezamenlijk je voor je interieur gaan shoppen.

Of heb jij een ontwerp ontvangen en wil jij begeleiding bij de uitvoering van de ideeën en de aankoop van de geadviseerde producten? Dan gaan we samen de volgende stappen zetten naar de specialisten. Denk hierbij aan de werktekening en uitvoering van de maatwerkkast bij de interieurbouwer of we kijken wat je favoriete winkel kan aanbieden op het gebied van wand-, vloer– en raambekleding wat aansluit bij het ontwerp.

TYPISCHROOS hanteert een uurtarief van € 65,- Dit is inclusief “ heel veel aandacht” en 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,49 p/km vanaf Hengelo OV