Tijdens de Corona Lockdown kon ik gelukkig online interieuradvies geven. Maar om mijn werk perfect te kunnen uitvoeren wil ik liever je huis zien en voelen. Daarbij wil ik je graag persoonlijk leren kennen en je wensen horen. Als dat dan, om welke redenen dan ook even niet gaat lukken gaan we over op PlanB. Ook het tarief wordt hierin aangepast. Maar dit ter zijde…  😉

TYPISCHROOS werd benaderd door deze opdrachtgever uit Purmerend (online maakt het echt niet uit waar je huis woont) Ze hadden onlangs het huis verbouwd. Waren best tevreden maar het klopte nog niet, maar ze kon er de vinger echter niet op leggen waar dat probleem nou in zat. Na ons telefonisch contact en het zien van wat beelden van het huis, ben ik aan de slag gegaan.

Door de herhaling van kleuren en materialen creëert ze eenheid en voelt het als 1 geheel. Door de juiste verlichting is het interieursfeertje ook fijn als ze gebruik moet maken van kunstlicht. Binnen 2 weken liet ik haar een voorstel zien waar ze heel blij van werd. Dit was precies hetgeen wat ze nodig had voor de finishing touch.  Ik zeg BAM win win… zij blij – ik blij