Keuken als meubelstuk

2019-05-21T18:09:51+02:00

Hoppatee, eindelijk geen witte keuken met zwart werkblad.

Het heeft een hele tijd geduurd dat we los zijn gekomen van de “basis” keuken. De afgelopen jaren is er veelvuldig gekozen voor witte fronten met een zwart werkblad als keuken. Het gekke hiervan vind ik dat het zelfs werd gebruikt als de basis in een interieur waar verder totaal geen wit en zwart in word gebruikt. Om een mooi samenhangend geheel te creëren is het juist belangrijk dat alles vloeiend in elkaar over loopt.

De keuken ruimte wordt tegenwoordig niet meer op dezelfde manier gebruikt als zoveel jaar geleden. Velen gebruiken de keuken niet eens meer om te koken. Maar meer om te ontmoeten. De afgelopen jaren is de keuken meer open gemaakt en is er veelal voor een keukeneiland gekozen. Dit is de eerste stap geweest richting verlening van de keukenruimte naar de living. Bij het kiezen van de materialen en de opstelling is het dus belangrijk om goed te kijken hoe jij een keuken gebruikt. Wat past bij jouw levensstijl.

Bij mijn interieuradvies neem ik de keuken mee in het totaalplaatje. De begane wordt één geheel. Persoonlijk zie ik de keuken eerder als een meubelstuk. Door dit als uitgangspunt te hanteren kijk je op een andere manier naar de indeling en de materiaalkeuze. Je kan bijvoorbeeld de objecten welke je niet vaak gebruikt wegwerken. Het wordt minimalistische, praktisch en geeft meer rust.

Wil jij weten hoe jij dit kan toepassen in je interieur? → Zeg; “ja ik wil”

Photocredits; Pinterest

Ga naar de bovenkant